Over Focus Aanbestedingsadvies

Focus Aanbestedingsadvies is een inkoopadviesbureau welke begin 2011 is opgericht door Eelko Bakker MA.

foto Eelko Bakker

Over Eelko Bakker

Eelko heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring op het inkoopvakgebied. Hij is momenteel inkoopadviseur bij de de gemeente Delft. Tot 2018 was hij werkzaaam bij de GR BAR-organisatie, een samenwerkingsorganisatie voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Bij deze gemeenten heeft hij een breed palet aan aanbestedingen uitgevoerd, onder andere in het sociaal domein (jeugdwet en WMO), ICT en facilitair.

Voorheen was hij inkoper in de zorg bij de Parnassia Groep, de grootste GGZ-instelling in Nederland en heeft hij ervaring opgedaan als aanbestedingsadviseur bij Berenschot B.V..

Tijdens zijn diverse functies heeft Eelko veel ervaring opgedaan met zowel het adviseren van zowel decentrale overheden, scholen en zorginstellingen.

Eelko heeft veel aandacht en tijd besteed aan het aanscherpen van zijn advies- en schrijfvaardigheden en kan u op het gebied van Europese aanbestedingen op (vrijwel) alle relevante vraagstukken ondersteunen. Bovendien is hij goed in staat om zowel tijdens trainingen als adviesopdrachten zijn inkoopkennis en visie over te brengen op anderen.

Missie Focus Aanbestedingsadvies

De missie van Focus Aanbestedingsadvies is om hoogwaardig advies te verlenen, 100% klanttevredenheid te realiseren.

Kernwaarden Focus Aanbestedingsadvies

Focus Aanbestedingsadvies neemt de volgende principes in acht bij het uitvoeren van haar dienstverlening:

  • Persoonlijk en op maat gesneden advies.
  • Open en eerlijke communicatie en samenwerking met opdrachtgevers.
  • Hoge betrokkenheid, maximale inzet voor succes.

logo Focus Aanbestedingsadvies